Tel: 0497/41.44.18
Mail: thuisverplegingmarianne@gmail.com
Tel: 0497/41.44.18
Mail: thuisverplegingmarianne@gmail.com

Andere diensten

Toiletzorgen

Verloopt het zelf wassen, kleden of toiletbezoek moeizaam ten gevolge van ziekte, ongeval of leeftijd dan kunnen de hygiënische zorgen zonder problemen in uw vertrouwde thuisomgeving door ons aangeboden worden.

Inspuitingen

Onze verpleegkundigen helpen u bij alle soorten inspuitingen: subcutaan, intramusculaire, etc. Snel, pijnloos en efficiënt! ook geven wij graag het nodige advies.

Wondzorgen

Wij bieden dagelijks verpleegkundige zorg aan mensen in hun eigen vertrouwde thuisomgeving in de ruime regio Geel.

Compressietherapie

Reken op onze verzorgers voor het correct aanbrengen en verwijderen van korte of lange rekzwachtel of therapeutische elastische kousen.

Medicatie 

Voor een correcte inname van uw medicatie zijn de dosis en het tijdstip van inname erg belangrijk. Wij helpen bij het nauwkeurig opvolgen van het medicatie schema en geven u indien nodig de voorgeschreven medicatie via  inspuitingen of via een sonde.

Bloedname

Bloedname is een onderdeel van van onze verpleegkundige zorgen. Ook urine- en stoelgangstalen kunnen door onze verplegingsdeskundig verwerkt worden.

Bij bloedname, urinestaalonderzoek of stoelgangsstalen is het belangrijk dat u een aanvraagformulier van uw arts hebt, samen met een kleefstrook van uw mutualiteit.

Oogdruppels

Als u alleen bent, is het toedienen van oogdruppels of oogzalf erg moeilijk. Wij doen dit graag voor u en leren u hoe u dit zelf kan doen.

Pijnbestrijding

De juiste pijnbestrijding is cruciaal voor uw comfort. Samen met uw arts helpen we de juiste pijnmedicatie op te starten en op te volgen.

Chemopomp

In overleg met uw arts ondersteunen we jou bij de toediening van chemotherapie. Ook dat kan perfect thuis gebeuren. We helpen met het onderhoud en het correcte gebruik van de chemopomp (controle insteekplaats, vervangen van leidingen, …).

Katheters (Poortkatheter)

Onze verpleegkundigen hebben heel wat ervaring met het aanprikken van katheters. Ook voor een correcte spoeling of het vervangen van verbanden kan u op hen vertrouwen. Ook het opstarten van TPN-voeding is mogelijk, waarbij alle voedingsstoffen via de katheter worden toegediend.

Infuustherapie

Dankzij de recente technologische ontwikkelingen kunnen wij ook heel wat infuusbehandelingen thuis uitvoeren. In overleg met de arts en verpleegkundige kiezen we een geschikte pomp en therapie.

Sondevoeding

Wij brengen een neussonde of PEG-sonde aan om de voeding via deze weg toe te dienen.

Lavement

Wij komen bij uw thuis voor een discreet en efficiënt lavement, met de juiste vloeistof en eventueel voorgeschreven medicatie.